Kennisbank artikelen

Zowel voor beginnende als ervaren gokkers zijn hier de laatste tips & tricks voor weddenschappen op voetbal te vinden. Wat zijn nieuwe features, welke competities bieden interessante weddenschappen en welke strategieën kan ik heb beste hanteren? Om je te helpen om handige artikelen snel te vinden hebben we de kennisbank onderverdeeld in handige categorieën. Op die manier kom je sneller terecht bij dié artikelen waarvoor je naar deze pagina bent gekomen. Hieronder vindt je in het kort enkele van deze categorieën.

Speluitleg

In deze categorie kunnen voornamelijk beginnende gokkers lezen bij welke bookmakers ze het beste kunnen gokken op voetbal, wat de meest gebruikte gokopties zijn én wat je moet doen voordat je begint met gokken op voetbal. Ook meer ervaren gokkers kunnen hier terecht wanneer nieuwe typen weddenschappen worden toegevoegd aan het bestaande aanbod, of wanneer je nog eens kort en duidelijk wilt lezen hoe bepaalde weddenschappen ook al weer werkten.

 

Wet & Regelgeving

Voetbal is wereldwijd de meest gebruikte sport om te wedden. Dit komt uiteraard omdat voetbal sport nummer één is in grote delen van de wereld. Wet & Regelgeving is altijd een ‘hot item’ als het gaat om online wedden op voetbal. In Nederland is online gokken op sport nog niet volledig legaal, vandaar dat je bijvoorbeeld niet fysiek mag inzetten op voetbalwedstrijden in stadion, zoals dit in land als Engeland wel mag. Wedden op voetbal via internet is echter volledig legaal. De laatste jaren gaan in Nederland wel stemmen op om het gokken op voetbal en andere sporten nog verder te versoepelen. Binnen de categorie Wet & Regelgeving lees je up-to-date informatie over dit regels die gelden rondom het wedden op voetbal.

Strategieën

Een winstgevende strategie als je in gaat zetten op voetbalwedstrijden; iedereen is er naar op zoek. Bij wedden op voetbal is geen enkele weddenschap bewezen winstgevend, maar je kan de kans om te winnen wel vergroten door vast te houden aan speciale strategieen. Zo lees je hier meer over onder andere de verdubbelingsstrategie, de 79e minuut-strategie en de Fibonacci-strategie en nog veel meer. Kies de juiste strategie en verhoog je winstkansen.

Soorten weddenschappen

Het voetbal biedt nogal wat mogelijkheden om in te zetten. Het is allang niet meer zo dat je alleen in kunt zetten op de winnaar of een gelijkspel; er zijn talloze categorieën en subcategorieën bij gekomen. Hier lees je meer over alle soorten weddenschappen binnen het wedden op voetbal. Van ‘Double Chance’ naar ‘Half Time/Full Time’ én van ‘Both Teams to Score’ naar ‘Total Cards’. Je leest het allemaal hier.

Interessante algemene en/of overige artikelen over voetbalwedden, bookmakers en meer…

Binnen deze categorie lees je meer over de laatste ontwikkelingen binnen het voetbalwedden, de beste bookmakers en meest aantrekkelijke (welkomst)bonussen. Je kunt nu altijd en overal op de hoogte zijn en daarmee vergroot je de kans om geld te winnen met voetbalwedden. Ook lees je hier meer over bijvoorbeeld de Bitcoin casino’s, die tegenwoordig ook wedden op voetbal aanbieden en welke munteenheid maar blijft groeien in waarde. Alle algemene en/of overige artikelen rondom wedden op voetbal lees je dus binnen deze categorie.