Bonussen

De beste bonussen

In dit deel presenteren we u een heldere en gedetailleerde uitleg over wat de door een groot aantal sites voor sportweddenschappen aangeboden welkomstbonussen inhouden. U vindt er voor iedere site de bonussen voor sportweddenschappen en de daaraan verbonden voorwaarden. Aan de aanbiedingen zijn vaak bepaalde voorwaarden verbonden, u kunt niet direct de gratis bonus incasseren .

Niet alleen de gratis bonus is interessant, maar ook de voor nieuwe spelers aantrekkelijke voorwaarden. Dit artikel is bedoeld voor beginnende spelers die duidelijker de verschillende aanbiedingen willen kunnen zien evenals voor wat meer gevorderde spelers die belangrijke informatie willen vinden over de gratis bonussen. We presenteren eerst de vier belangrijkste soorten welkomstbonussen die beschikbaar zijn bij de aanbieders en vervolgens leggen we verder uit wat deze bonus inhoudt.

De vier soorten bonussen die worden aangeboden door de sites voor online sportweddenschappen

  • Bonus op de eerste storting
  • Één keer gratis wedden
  • Heldere waarde
  • Bonus zonder inleg

Definitie van een welkomstbonus

Een welkomstbonus is een bedrag dat u wordt aangeboden door een online spellensite zodra u een spelersaccount opent, ofwel op het moment van uw eerste storting, ofwel na uw eerste keer voetbal wedden. Het bedrag dat op uw account wordt gestort is in feite ‘virtueel’ geld want de bonus is in de meeste gevallen verbonden aan voorwaarden. Dit geld wordt ‘echt’ omdat aan de voorwaarden is voldaan.

De bookmakers bieden dit aan zodat u ze meer in detail kunt uitproberen en meer geld beschikbaar kunt hebben om mee te wedden. Als een bonus goed wordt gebruikt kan dat leiden tot significante winst voor u.